ChanteClair Fehér Pézsma Folyékony Mosószer Utántöltő 1250ml

1.521 Ft

NTRF-8015194521363

ChanteClair Fehér Pézsma Folyékony Mosószer Utántöltő 1250ml a hagyományos Marseille szappan folyékony változata. Mélytisztító hatású és könnyen alkalmazható folyékony mosószer. Folyékony mosószer natúr szappankivonatból. Kézi- és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas. Klinikailag tesztelt, nem irritálja a bőrt. Babaruházat mosásához is kiváló. Babaruházat mosásához is kiváló. Alkalmazható kényes textíliák mosásához is.
Chanteclair és Chanteclair Vert Bio Háztartási termékcsalád, mely Baba Mosás, Öblítés kategóriában is kiváló termékekkel rendelkezik már az Illatszeronline Drogéria Áruházban is megtalálhatóak. Ennek köszönhetően egyre növekvő Háztartási Termék választékkal várunk mindenkit. Többek között Ruha Mosószerek és Öblítők, Fürdőszoba és Konyhai tisztítószerek, mosogatószerek, valamint padlóápolók, ablakmosók és univerzális tisztítószerek találhatók Drogéria Áruházunkban.Tanúsítványok Chanteclair és Chanteclair Vert Öko Terékcsalád
Tanusítványok:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ChanteClair Fehér Pézsma Folyékony Mosószer Utántöltő 1250ml”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütiket használunk, hogy javítsuk weboldalunkon a felhasználói élményt. A webhely böngészésével elfogadja a cookie -k használatát.
Product added!
The product is already in the wishlist!