Bebak Ambient Hygiene Spray – helyiség fertőtlenítő (200ml)

3.499 Ft

WHTN-FAS-BE-1P-01

Helyiség fertőtlenítő spray, amely maximum 40 nm-es szobák, irodák fertőtlenítésére és szagtalanítására alkalmas. Fertőtlenítő hatását a benne található 90°-os alkoholnak és a nano ezüst ionoknak köszönheti, melyek láthatatlan, szagtalan, nano méretű bevonatot képeznek az alkalmazott felületeken, ezzel gátolva a vírusok és baktériumok újbóli elszaporodását. (Ez a hatás maximum 24 órán keresztül áll fenn.) Egy flakonnal egy helyiség fertőtleníthető.

A termék használata egyszerű: vegye le a flakon kupakját, majd lefelé irányuló mozdulattal pattintsa be az aeoroszol adagolót. Ügyeljen rá, hogy az adagolót sem saját, sem más arca felé ne tartsa! Az adagoló aktiválása után a lehető legrövidebb idő alatt hagyja el a helyiséget és csukja be maga mögött az ajtót. Az aeroszol kb. 3 perc alatt automatikusan kiürül a flakonból. Várjon legalább 1 órát, mielőtt a fertőtlenített helyiségbe belép!

Használata közben, illetve a használattól számított 1 órán belül TILOS a fertőtlenítendő helyiségben tartózkodni! Kiemelten ügyeljen a háztartásban élő kiskorúakra és háziállataira, a megadott időn belül ők se tartózkodjanak a helyiségben! Ne fújja közvetlenül a bőrére vagy használati tárgyaira!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebak Ambient Hygiene Spray – helyiség fertőtlenítő (200ml)”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütiket használunk, hogy javítsuk weboldalunkon a felhasználói élményt. A webhely böngészésével elfogadja a cookie -k használatát.
Product added!
The product is already in the wishlist!